Gästbok

Nedan kan ni läsa vad andra har skrivit om oss, och om ni har anlitat oss får ni gärna dela med er av era erfarenheter! Ännu gladare blir vi om ni även vill skicka bilder och videos från evenemanget, så laddar vi upp dem här!

Skriv ett gästboksinlägg!

 1. Orkester för fester spelade på vårt bröllop den 4 nov 2017 och vi är supernöjda. De fick med sin informella och lediga stil igång hela dansgolvet och höll fart ända fram till småtimmarna. De blandade härliga klassiska ösiga låtar med mer lugna och anpassade hela tiden låtvalet till stämningen. Här och där la de in specialinstrument och röster som gav extra applåder. De hade även tränat in vår önskelåt som gav stort jubel när den framfördes.

  Vi var på ett bröllop 2016 då de spelade och ville väldigt gärna ha bandet även på vårt bröllop och blev som sagt supernöjda. Vi kan varmt rekommendera dem.

 2. Tack för en fantastisk kväll! Vilka musiker och vilken underbar röst du har Frida!
  Vi bokade Orkester för fester till vårt bröllop för mingel samt till kvällen. De är väldigt lätta att ha och göra med och förgyller verkligen en fest! Fullt ös på dansgolvet! Jag kan varmt rekommendera detta band!
  TACK! ☺

 3. Blixtar och dunder, magiska stunder!
  Plötsligt en dag har det hänt
  Åh, vilken tur, allt är helt harmonifullt i dur
  En dag i juli, (solen den lyste)
  Längst fram i kyrkan, (där såg vi nåt som blänkte) (saxofon)
  Tårarna glänste på kinden,
  allting för kärlekens skull

  Diggi-loo diggi-ley alla tittar på er
  Där ni jammar erat gyllene gig
  Ingen kan ju sluta dansa,
  inte ens för en cigg

  Diggi-loo diggi-ley sången knockade mig
  Det är knappt man sina öron tro
  Åh, jag börjar helt klart sväva
  när hele festen den log

  För att sammanfatta, en magisk dag, mellanlandat i ett underbart danståg, avslutat med en finstämd dialog i sammanflätad harmoni mellan “festarna” och Orkester för Fester! 😀

  Glimrande hälsningar från brudparet, gästerna och company!

 4. Vi hade turen, och äran, att få ha Orkester för fester som band vid vår bröllopsfest i september 2016. Det var fullt på dansgolvet under de knappa 3 timmar bandet spelade. Det var otroligt dansvänligt och musikaliskt. Jag fick byta skjorta efter halva tiden 🙂 Otroligt många av bröllopsgästerna kommenterade särskilt att bandet var sällsynt bra. Vi har med jämna mellanrum i tiden efter bröllopet konstaterat att vi var så glada att vi bokade dem!
  Vi hade både innan, under och efter spelningen en mycket god kommunikation med bandet och de skötte allting klanderfritt. De var flexibla i sitt upplägg av musiken och i låtval. Fakturering kom snabbt och smidigt efter några dagar. Vi kan inte annat än varmt rekommendera Orkester för fester!

 5. Vi bokade Orkester för fester till ett större event i slutet av sommaren 2016 där de framträdde fyra gånger under tre dagar, alltifrån loungig bakgrundsmusik vid några framträdande till ösigt festband efter en galamiddag. Kontakten inför eventet fungerade löpande väldigt bra, vi fick snabba svar på våra frågor och hade en mycket god dialog. Bandet passar tider, tar ansvar, och gjorde helt fantastiska framträdanden som både vi och eventets besökare uppskattade väldigt mycket. Rekommenderas starkt!

 6. Vi är otroligt nöjda över att vi bokade Orkester för fester som “husband” under vår fyra dagar långa vetenskapliga kongress! OFF spelade under minglet efter öppningsceremonin, under luncherna samt på galamiddagsfesten som avslutning. Det var helt fantastiskt från början till slut och superlativen haglade över dem från så väl kongressens nästan 2000 besökare och från oss i organisationsgruppen. Det går inte att upphöra att förvånas över hur charmiga, musikaliskt superbegåvade, snygga och allmänt enastående det här bandet är. För att inte nämna hur bra smak de har när det gäller låtval.
  Tveka inte – boka!

 7. Ja men seriöst! Vilka musiker, vilken stämning, vilket ös!!! Spelade i sommar på vår 40-års fest i Björnstorp med lantliga förtecken och dans efter middagen i stallet. 100 låtar hade mailats ut i förväg och vi fick välja 30 av dem. Bred repertoar & många av låtarna hade vi en personlig koppling till. När “Empire state of mind” spelades och “New York, New York, New York” byttes ut mot “Björnstorp, Björnstorp, Björnstorp”….stämningen såklart på topp! Mycket proffsigt gäng, flexibla, ödmjuka, roliga och med en härlig energi! Gästerna dansade oavbrutet & det var riktigt bra drag under galoscherna!!! Vi kommer definitivt anlita det här gänget igen, ett band som detta gör hela skillnaden för att få fart på festen! Vi tackar och bockar, ni är grymma!!!

 8. Orkester för fester spelade på vårt Bäckaskog-bröllop i somras (juli 2016). De spelade under både eftermiddagen och kvällen med en otrolig kvalitet, repertoar och energi.
  Vi hade en fantastisk dag och kväll där “Off” hade en stor del i det. Min bror hade ursprungligen rekommenderat dom efter att han varit på två bröllop där dom spelat. Kan säga att det varit en av de bästa tipsen min bror någonsin gett

  Varma rekommendationer och stort tack till Orkester för fester igen!

 9. 2015-09-19
  Fantastiskt band som spelade och sjöng på vårt bröllop.
  Orkester för fester var med i kyrkan, på vårt mingel samt under festen.
  Bandet var helt fantstiska och samtliga på bröllopet har berömt dem.
  De var med och gjorde vår dag oförglömlig.

  När festen var slut ville festdeltagarna att de skulle spela mer och mer och mer.
  Kommer rekommendera Orkester för fester till samtliga vi känner.

 10. “Dansa med mig” – Linnea Henriksson har för evigt en speciell plats i mitt hjärta efter att detta fantastiska band framförde den som bröllopsvals på vårt bröllop 2013. Kan varmt rekommendera Orkester för fester, i särklass det bästa jag upplevt! Tack för att ni gjorde vår dag så speciell och fantastisk.

 11. Vilket bra band! Live musik gör festen så är det bara. Vill ni ha ett bra band med en riktigt bra repertoar så kan ni sluta leta!

 12. Efter att ha haft några av mina bästa fest- och dansupplevelser med Orkester för Fester har jag har anlitat bandet både för mitt eget bröllop, för företagsfest, och nu även för en galamiddag som är del av en internationell kongress för 700 pers. Jag vet att det innebär ett 100% säkert kort för en underbar kväll med ett oslagbart utbud av musik som tilltalar alla. Garanterad dans! Tack för ert fina jobb!

 13. Vi är så fantastiskt nöjda med spelningarna ni gjorde på vår bröllopsdag, både i kyrkan och på Sofiero. Det var passande att vi hade bröllopsfesten i det gamla slottet för det var ett framträdande värdigt kungligheter! J Er spellista och ert genomförande var så klockrent och ni har stor del i att det blev en så lyckad och oförglömlig dag och kväll för oss! Det finns inte en gäst vi har pratat med som inte har berömt er. Hoppas ni fortsätter ett bra tag med att sätta fester i gungning!

 14. Efter att ha anlitat Orkester för Fester vid bröllop för vår dotter Malin, bröllop för vår dotter Elin samt Kurt’s 60-års fest kan vi bestämt konstatera att detta band har kvalitéer utöver det vanliga. De skapar en varm, härlig stämning som gör att alla bara njuter och rycks med i virvlande dans.
  Bröllopsvals? Javisst!
  “Good old rock&roll”? Absolut!
  Gamla och nya godingar? Jadå!
  Ser fram emot nästa tillfälle vi får lov att anlita detta fantastiska gäng!

 15. Orkester för Fester spelade på vårt bröllop med mycket energi och engagemang. Det var fullt på dansgolvet hela kvällen och vi tror att varken vi, gästerna eller de själva ville att de skulle sluta spela. Det blev en magisk kväll med precis så bra drag på festen som vi hade hoppats på.

 16. Vi såg först bandet Orkester För Fester på ett bröllop där vi var gäster och kände genast, dessa ska vi ha på vårt eget bröllop!! Och det ångrar vi inte för en sekund. Låtarna, stilen och det fantastiska bandet var med och gjorde vår dag helt underbar! Tack till Orkester För Fester, ni har bidragit till ett sagolikt minne för livet! Vi kan varmt rekommendera Orkester För Fester!

 17. Att anlita Orkester för Fester på vårt bröllop var en riktig lyckoträff! Jag har aldrig upplevt en så härlig stämning och tryck på ett dansgolv tidigare. Vilket sväng! Bandet är verkligen partyhöjare. Väldigt proffsiga musiker med ett härligt och personligt utryck i sin musik. De har ett varierat program och de är lyhörda för önskemål. Orkester för fester är väldigt tillmötesgående och supertrevliga och lätta att ha och göra med. Våra bröllopsgäster tyckte att bandet var en av höjdpunkterna på vårt bröllop.